Novi Sad
31.10.2011.
10:05 > 10:08
Iako je bilo najave da će "Vodovod" ove godine povući prvu tranšu od milion evra kredita od  Evropske investicione banke za realizaciju nekoliko kapitalnih projekata u Gradu, član Gradskog veća za finansije Živko Makarić kaže da se na taj novac može računati tek od 2012. godine.
  • novosađanin

    01.11.2011 19:33
    kolektor
    Dali se iko seća pomprezno najavljenih i krenutih radova na kolektoru od ugla Kisačke, bul kralja Petra pored milicije gde je onaj nesretni vozač na krivini upao u rupu sa kolima, pa preko bul Oslobodjenja, Rumenačkom do Master centra Sajma? Taj kolektor trebao je da ide sve do Novog Naselja i da se Veternik priključi. On je veličine da može yugo da se vozi u njime. Zar se nesećate onih slika iz rupa gradilišta gde je nezgrapno sa šlemom na glavi štrčao Vasić a sada je dir Sajma. Gde su ti novci koji su uludo potrošeni i skriveni od javnosti kao i taj podzemni tunel - kolektor.
  • B

    31.10.2011 22:37
    Makiš i Štrand
    U Beogradu, u Makišu, završava se nova fabrika vode Beogradskog vodovoda "Makiš-2". Nekad davno, pre "jogurt revolucije", bilo je predviđeno da i Novi Sad dobije novu fabriku vode koja bi, pored ostalog, odstranjivala kamenac iz vode. Od toga se, izgleda, odustalo.
    Još jedno pitanje: Šta će biti sa prečistačem za otpadne vode? Pretpostavljam da će i način na koji tretiramo životnu sredinu biti uzet u obzir pri ulasku u EU.
  • ljuska bez kikirikija

    31.10.2011 21:40
    Ja i dalje kuvam kosulje i ostali beli ves na sporetu ko shpagete! A blato curi iz cesme....
    A da, sve ovo u 21. veku!!!
  • Сремац

    31.10.2011 19:46
    ОБЕЋАЊА ЛУДОМ РАДОВАЊА
    Ја њима не верујем још од обећане жичаре за Петровардинску тврђаву са Кеја.
  • berolina

    31.10.2011 14:04
    namenski krediti

    ...kako sam naziv kaze, NEMA NENAMENSKOG trosenja!

    NAMENSKI krediti su veoma povoljni, ali NE ZA politicke patuljke u gradskoj sluzbi! dokazi svaki metar cevi, svaku slavinu, svaki ventil...inace nema vode.
  • Пера

    31.10.2011 11:06
    водовод
    Одобрена средства још пре седам година,али нису повучена јер нема одговарајућег пројекта.Идиоти имате ли чесме у становима или имате срећу да вас не снабдева новосадски Водовод.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna